ACT 31. Quina de les 3 posicions del sentit de la vida considero què és més coherent?

La vida té sentit fins arribar a la mort

Està clar que com a concepte de vida tots tenim diferents interpretacions, segons el criteri de cadascú. Des del meu punt de vista la vida té sentit fins a arribar a la mort. Opino això perquè durant les nostres vides som capaços de viure, de ser feliços, de gaudir els moments, de sentir, de plorar… Durant la vida podem fer multitud de coses, ara bé, un cop mort, ja no podràs fer res d’això. Així i tot, val la pena lluitar mentre estem vius, perquè el que no aconsegueixis viu, mort tampoc ho aconseguiràs.
Crec que la vida és una eina que Déu ens dóna i que hem de saber aprofitar, hem de saber com viure feliços durant la nostra existència.

A més, també crec que aquesta teoria és la més coherent, car si t’ho pares a pensar, no saps si més enllà del que tu veus realment hi ha un món paral·lel. És per això, que em limito a pensar que això és impossible i, que l’únic real és allò que veiem, així doncs, que hem de viure i gaudir ençà i només enllà.

També m’agradaria dir que, ara que estem vius, que podem gaudir de milers de moments i podem investigar milers de sentiments, hem de llançar-nos a la piscina i fer-ho. Perquè com ja he dit anteriorment, si no ho fem ara, quan ho farem? La vida és un tresor que ens han regalat i, que hem de cuidar i, hem de saber sentir goig d’ella.

Resultat d'imatges de vida

 

 

Deixa un comentari